Post by misrocamilltheas on Feb 21, 2022 2:09:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Блок Слагалица Драгуљ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Блок Слагалица Драгуљ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор бодова ▞▞▞
▞▞▞ Блок Слагалица Драгуљ 2022 version ▞▞▞
ова игра је забавна и све то, али једноставно мрзим када користим своју музичку апликацију док свирам и музика једноставно престане, зашто? и огласи почињу да ми представљају проблем
Лепа и занимљива игрица
Block Puzzle Jewel પઝલ nsg
Блоцк Пуззле Јевел Оцените ову апликацију
Врх
Ова игра никада није имала рекламе, а сада не могу да играм ни пет секунди, а онда добијем огласе. То је веома разочаравајуће.
Чим јој дам 5 звездица, почело је да даје много реклама, а затим очекиваних и дугих дугих додавања, ово је веома лоше, прво даш као најбоља игра, а онда одједном након што те похвале, промениш се. Зато му дајем 1 ⭐ звездицу
То је лепа игра али помало досадна јер ова игра нема изазова. Ова игра је направљена само за забаву. Само треба да направите записе. Такође игра није интересантна, али такође и њена графика и контроле раде веома лепо, глатко и брзо. Поред овога, такође предлажем свима вама да играте ову игру. Хвала Адвика иадав
Block Puzzle Jewel Atjautības spēles jls
Моје искуство Било је веома узбуђено играти и игра је била веома интересантна, а такође и моји пријатељи који једноставно играју, они су узбуђени да играју јер је главна тачка резултат који се само шалимо за резултат и једноставно ми се свиђа ова игра и такође желим да поделим Управо сам једноставно преузео, али игра је била одлична и шаљем својим пријатељима и они су веома узбуђени, али имам мали захтев ако је онлајн значи да је још боља
Добро
Игриица је супер
Волео бих да можете да ротирате делове и да би променили боје или нивое како би били узбудљивији, али иначе служи сврси.
Ово је ужасна игра и толико ми је доста да су само рекламе за рекламама тако глупе ако мислите да је ово лепа игра грешите. Не знам како је ФАЛИСХА ХААСАН дао овој игри 5 звездица и такође без увреде, али ја сам потпуно Не слажем се са тобом. Хоррибле ГАМе.
Све најбоље лол КСД
Зашто ниси дозволио да се блокови драгуља ротирају? То би га учинило лакшим и пријатнијим.
塊寶石拼圖 解謎 nweq
Block Puzzle Jewel Atjautības spēles vln
Ове игре су веома досадне и са много реклама
Bubble Shooting Game Free معمایی qyyx
Прилично је иста као и неколико других игара, али је некако слатка.
Веома лоша апликација јер исправно ради само на м11 Самсунг телефону. Морате купити Самсунг м11 телефон да бисте правилно играли ову игру. Самсунг м11 је одличан телефон тако да други телефони не подржавају ову игру.
Опуштајућа. 👌
Јадна игра! Пун реклама и лажних реклама. Дао бих му негативну оцену да постоји опција. Немојте га препоручити
Игра је одлична.
Заиста веома лепа игра Лако прође време Нема речи за изражавање Али постоји једна грешка, то је превише додавања
Брзо и забавно, морате да ставите те блокове у прави ред, још увек покушавам да добијем 2000 поена. одличан посао.
Још увек не разумем у потпуности циљ игре, али уживам у сазнању!
Не могу да слушам музику на Пандори док играм ову игру... Искључио сам звукове у игрици и даље ништа. Било би лепо да могу да слушам музику, играо бих игру више.
Некада сам волео ову игру, али сам сада деинсталирао због сталних реклама. Доста ми је затварања игре да их се отарасим.
Постоји толико много додатака да је то смешно. Такође, гледајући таблу лидера где су тге резултати у 2 милијарде, прилично сам сигуран да игра ради против мене, јер добијам нове плочице које се не могу поставити рутински, што доводи до краја моје игре. Такође, још увек нисам видео већину плочица на сликама изнад.
То је одлична апликација и одлична слагалица, али ове рекламе за игре мрзим рекламе, па уклоните огласе 👉🤜🤜🤜🤜🤜🤜🤜адс🤛🤛🤛🤛🤛👈
Превише огласа. Без голова или нивоа награда, чини га помало досадним. Али није лоша игра за оно што јесте.
супер игра
Има превише реклама у овој игрици и стварно ме нервира јер волим да наставим са игром, а такође ме нервира јер волим да играм игрице у којима уопште нема реклама.😒🙅🙅🙅 😹😿
најбоља игра за све узрасте. Волела сам ову игру и поделила сам са свим мојим пријатељима, они су прво рекли да је то било губљење времена, али су играњем рекли да грешим. то је невероватно. и једна ствар коју сам волео у игри је велика коцка од 9 блокова. и једна ствар коју мој пријатељ и ја желимо да вам кажемо је "молим вас да будете онлајн" тако да уживамо у овој прелепој игри, молим вас у новом ажурирању учините то онлајн. хвала .😊