(Android) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game kodų trikdžių klavišai
Feb 21, 2022 1:54:28 GMT -5
Post by misrocamilltheas on Feb 21, 2022 1:54:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių klavišai ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
1-ajame žaidime pilna nuostabaus žaidimo, todėl žaisti yra sunku. Aš tai turėjau ir žaidžiau daugiau nei metus, o jei atvirai, tiesiog nedaryk.
Linksmas žaidimas. Labai gera žaisti. Aš dažnai žaidžiu žaidimą su malonumu. Tai labai gera programa karo žaidimams. Kiekvienas etapas yra įdomus ir gaunu kažką naujo.
Tai tikrai įdomus žaidimas ir nėra daug priedų. Manau, kad būtų geriau, jei vienoje tranšėjoje galėtumėte sukaupti daugiau nei 3 būrius.
WarTroops 1917 Trench Warfare WW1 stratégiai játék Stratégiai játékok fwn
pakankamai smagu, bet jie baigia laiką, o tada įkrauna monetų, kad atrakintumėte, klasikinis „gochya“ žaidimas beprasmis
Man patinka žaidimas. Tačiau AI po 13 lygio yra TAIP nesąžiningai subalansuotas. Tai mane siutina. 1 priešo būrys neturėtų išnaikinti 3 mano, pralaimėdamas 1–3. Tai taip nesąžininga, kad beveik neįmanoma žaisti
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game কৌশল mpx
Per lengvas ir atimantis pinigus. Pirmus 80 lygių galima atlikti per dieną. Po to jie nori jūsų pinigų. 4,99 GBP už kitus lygius, tada 13,99 GBP už kelis po to. Ne verta. Jei norite kuo nors užimti jus sekmadienį, įsigykite šį žaidimą, pakelkite pirmuosius karius iki 5 lygio ir padarėte pakankamai, kad laimėtumėte. Priešingu atveju tai tik dar vienas pinigų valdomas programų kūrėjas, kuris, atvirai kalbant, sukūrė tai mokykloje per pertraukas.
Nesvarbu, kaip toli pažengsite, tereikia išsiųsti šlamštą pagrindinei komandai, kad laimėtumėte raundą. Liūdnas „kongregate“ žaidimo, kurį žaidžiau būdamas 11 metų, apiplėšimas. Dabar 21... Liūdna.
Jūsų pačių kariuomenė yra silpna, nesvarbu, kokia ji bebūtų. Ir priešo kariuomenė yra per galinga. Tiesą sakant, priešo kariai net nėra vokiečiai, bet jie turi Geležinio kryžiaus vėliavą. O kai kurioms kariuomenei net prireikia per ilgai. Blogiausias WW1 tranšėjos žaidimas pasaulyje. 1 žvaigždutė!
pažodžiui, vienas iš šlykščiausių bokštų gynybos žaidimų, kurį kada nors žaidžiau, tai vos net 1917 m. Visi bokštai neturi jokios prasmės, jie vos ką nors jums paaiškina, o be to, pasiekti aukštesnį lygį yra taip pat sunku, kaip ir bet kuris kitas prastai pagamintas žaidimas. nerekomenduočiau ištrinti po trijų dienų ir tiek laiko tiesiogine prasme užtrukau, kol pasiekiau 15 lygį ir pakėliau savo vyrus į pagrįstą lygį.
Per daug skelbimų. Skelbimai taip pat per ilgi. Po kelių kampanijos misijų praradau norą žaisti.
Apskritai žaidimas yra puikus, bet nėra paskyros kūrimo ar išsaugoto progreso tipo sistemos, aš praradau visą progresą, nes netyčia ištryniau žaidimą, kai jį iš naujo įdiegiau, nebėra visos mano kariuomenės ir atnaujinimų, todėl turėjau šlifuoti tai dar kartą ir užtruks, pls kitame atnaujinime pridėkite sistemą, kurioje galime sukurti paskyrą ir išsaugoti savo pažangą
Kai kurie mygtukai kvailai nereaguoja, pavyzdžiui, vienas iš tų senų jutiklinių ekranų, kuriuos reikėjo iš naujo kalibruoti kiekvieną savaitę. Kiti mygtukai puikiai reaguoja. Pataisykite įvesties sistemą.
Skiriu 3 žvaigždutes, nes iš pradžių tai buvo įdomus žaidimas, bet kuo daugiau žaidi, tuo labiau nuobodžiauja ir erzina, pirmiausia jie stiprėja, nors jau pasiekei lygį 3 ar daugiau kartų ir tai nuobodu, nes tai taip erzina, kad nieko negali padaryti. kita priežastis yra tai, kad nėra jokio kito dalyko, kurį galite padaryti, jei nevairuojate automobilio ir nevaldote kitų, jei pridėjote, pavyzdžiui, valdote automobilį ir ten yra valdikliai ir tiesiog šaudote į kitus automobilius, kurie būtų geresni, arba galite pridėti kitą temą
Geras žaidimas.....siaubingas verslo modelis. Aš sumokėjau 89 p, kad pašalinčiau skelbimus, nes manau, kad kūrėjams turėtų būti mokama. Tačiau pasiekus 25 lygį, žaidimas liepia laukti 11 valandų arba sumokėti 300 monetų (3 GBP tikrais pinigais).
Šis žaidimas yra labai gražus. Man tikrai patinka šis žaidimas. Šį žaidimą žaisti labai lengva. Ačiū už labai gerą žaidimo pasidalinimą.
Tai panašu į pasaulinį karą, bet 8 bitų versija kūrėjui pasisekė gerai ir man ji patinka. Linkiu, kad sukurtumėte antrą, bet ji moderni, bet 8 bitų
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 chiến thuật Chiến thuật qths
Smagus žaidimas, skirtas švaistyti laiką, bet po 6 turo jūs gaunate 5 sekundžių reklamą, be jokios priežasties, žaidėte 15 min. , laimėti/pralaimėti/išeiti, būtinai žiūrėsite fxxx reklamą... 3/5 būtų dar mažesnė, bet žaidime nėra daug problemų, kiek aš supratau
Nuostabus žaidimas! Kampanija pasiekia 80 lygių ir galima nusipirkti daugiau!
Jis turi daug potencialo, bet neturi pusiausvyros. Aš galiu laimėti kiekvieną mūšį tiesiog išsiunčiant šlamštą į pagrindinius karius.
Žaidimas geras ir viskas, primena žaidimą iš naujų pagrindų, bet jaučiu, kad tai per lengva, aš jau lvl 40 ir net nieko neatnaujinau, turėjau vieną ar du mūšius, kuriuose likome net minutę, bet ai net nepriartėjo prie pergalės.
Šis žaidimas iš tikrųjų yra įdomus, man patinka tai, kad jis yra pagrįstas ww1, net ir žaidžiant neprisijungus. Rekomenduoju šį žaidimą
Asmeniškai aš labai myliu šį žaidimą ir man jis patinka,,, šis žaidimas yra labai juokingas ir įdomus žaidimas,,,Linkiu, kad visi žmonės atsisiųstų šį žaidimą ir jo daugiau ir mėgautųsi savo gyvenimu karo jausmu,,, geriau žaisti neprisijungus,, ,labai sklandus šio žaidimo veikimas,,,be vėlavimo,,, ypač man labai patinka šis žaidimas ir linkiu, kad visi žmonės juo patiktų,,, ačiū žaidimo kūrėjui,,,
Yra visiškai funkcionalus žaidimas, bet, deja, jis užrakintas už daugybės mokamų sienų. Galite šlifuoti į viską, bet labai anksti tampa aišku, kad jie nori, kad pirktumėte monetas, kad galėtumėte atnaujinti. Po kelių pirmųjų lygių priešai tampa daug sunkesni drastiškame smaigalyje. Taigi arba jūs įstrigote šlifuodami vis tuos pačius lygius, arba patogiai nusiperkate keletą monetų. Kūrėjų godumas sugriovė gerą žaidimą. Būtų smagu be tiek daug užmokesčio už jausmus.
Žaidimas yra puikus, todėl aš jį įvertinau 3 žvaigždutėmis dėl to, kad kai atrakinate naujas zonas, turite palaukti arba sumokėti daug žaidimo valiutos
Šis žaidimas yra tikrai geras, menas puikiai tinka kai kuriems pikseliams kartais sunku, bet manau, kad taip yra todėl, kad nesu toks protingas, bet vis tiek smagu
Man patiko žaisti šį žaidimą, absoliučiai tokio šlovės, kurios aš ieškojau, iš esmės tai yra armijos žaidimas ir įsakysite savo kariams į pergalę. Turėtumėte tai išbandyti bent kartą ir jums tai tikrai patiks.
Po manau 4 lygio, pirmasis misijų puslapis. Reklamos, kiekviena misija. Tiesiogine prasme. Jokios reklamos atvėsinkite, tiesiog nustumkite į gerklę.
Kelias į daugybę skelbimų. Esu už tai, kad skelbimai palaikytų kūrėjus, kai jie yra pabarstomi arba pridedamas atlygis, bet po kiekvieno lygio arba paleidimo iš naujo yra skelbimas, ir dažnai tai yra skelbimai, kurių negalite praleisti. Žaidimas yra įdomus, bet skelbimai jį nužudė.
Šis karo žaidimas yra labai įdomus. Aš baigiau šio karo žaidimo lygius, o patirtis yra daug geresnė nei bet kuris kitas karo žaidimas. Tai 3D žaidimas, kuris yra labai malonus apie šį žaidimą. Man patiko žaisti šį žaidimą. Rekomenduoju jums žaisti šį žaidimą. .
koncepcija buvo tinkama, bet greitai pasijuto lėta ir pasikartojanti. Visi lygiai jautėsi gana Sammie. Neblogas žaidimas, bet atrodė šiek tiek tuščiaviduris.
Programa labai dažnai turi nesklandumų ir, kol neatnaujinau savo telefono, ji net neatsidarė arba neveikė pro kūrėjo logotipą. Turėjau paleisti iš naujo, o tai erzina, bet kadangi žaidimas yra pakankamai įdomus ir sukeliantis priklausomybę, aš neturėjau daug problemų.
Žaidimui tai labai tinka detalėms ir grafikai. Žaidimas taip pat lengvas. nuostabus žaidimas
Linksmas žaidimas per daug skelbimų. Neverta pirkti šio žaidimo ar jokių monetų, tiesiog įdomus „pooper“ strateginis žaidimas neturėtų būti kažkas kito
Larva Heroes: Lavengers Action frai
Koncepcija gera, bet su skelbimais, brangiais agregatais ir laukti 12 valandų, kol atrakinate naują reljefą, tai yra 3.
Šis žaidimas yra labai įdomus ir įdomus, turintis daug lygių. Visiškai kiekvienas lygis įdomų žaisti kitus lygius. Labai įdomu. Ir nereikia duomenų3
Įdomus žaidimas praleisti laiką, tačiau skelbimai ir laiko sienelė yra juokingi, nebent perkate, kitaip labai paprasta, gali kilti daug daugiau iššūkių, nes visiems lygiams reikalingas tik bazinis blokas. Sumažintas iki 1 žvaigždutės, negali susigrąžinti pirkimo už vėlesnio lygio paketas
Tikrai geras žaidimas! Lengvi valdikliai! Gera grafika 25 MB žaidimui! Tobulai žudyti laiką! Ir labiausiai tai yra neprisijungus
Labai gerai, tai smagu, kartu verčia atkreipti dėmesį į kariuomenę ir juos atnaujinti.
Geras žaidimas, daug kur tobulėti. Maždaug po 40 lygio aš naudoju tik pėstininkus ir dūmų bombą, snaiperis buvo gražus labai konkrečiose scenose, bet, išskyrus tai, jis niekada nelietė kitų, kai sužinojau, kaip per daug galingas pėstininkas. buvo, greitai juda, greitai dislokuojama, nemaža žala, didelis nuotolis, kalbant apie visas kitas kariuomenes, išskyrus snaiperius ir lengvą šarvuotą mašiną, ir nuoširdžiai tu skubi su 2 komplektais ir rūkai priešingą tranšėją ir tai buvo pergalė.. smagu. t meluoti
Toks žaidimas
Ar galite pridėti žemėlapio rengyklę, kad galėtumėte kovoti patys, nes tai būtų nuostabu, ir pridėti, kur galite perjungti sąjungininkus ir ašį, jei taip, įvertinčiau tai 5 iš 5.
Per sunku gauti aukso. Pagrindiniai kariai, ką tik išsiųsti el. pašto šiukšlėmis, daro žaidimą gana lengvą.
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति blue
Šis žaidimas yra labai nuostabus. Jį galima valdyti labai sklandžiai. Per kelias sekundes nuomonės priešas gali būti nužudytas. Kiekvieną šio žaidimo lygį galima įveikti per kelias sekundes. Tai labai įdomus karo žaidimas, kol aš nemačiau. Taigi visi žaidimų mėgėjai gali pasirinkti žaidimo parinktį įdiegę programas. Labai rekomenduoju nuo manęs 💖💖
Per daug skelbimų. Nekenčiu šito. Jei būtų galimybė, galiu parašyti 0 žvaigždučių, parašyčiau 0 žvaigždučių.
Atrodo, kad vienetai ir jų kūrimo būdas nėra labai gerai. Veiksmingiausias būdas įveikti kiekvieną lygį buvo tiesiog išsiųsti šlamštą pagrindiniams pėstininkams ir viskas
Tai užmokestis laimėti ar žaisti toliau, jie tikrai verčia pirkti auksą arba tiesiog likti įstrigę tose pačiose pajėgose
Tikrai labai gerai. Tai smagu ir kartais gali būti sudėtinga, kol atrakinsite baką. Jis yra įveikiamas ir pašalina linksmybes bei iššūkius. Jam tikrai reikia nerfo, bet be to, tai tikrai labai smagu ir, mano nuomone, tikrai patenka į mano 3 geriausių mobiliųjų žaidimų sąrašą. Tai paprasta, bet genialu, noriu pamatyti daugiau. Labai rekomenduoju
Tai puikus strateginis žaidimas, kupinas man šios puikios patirties. Geriausias žaidimas kada nors
Taigi reklaminis šlamštas yra gerai, bet tikrai....monetos...kaip mokama žaisti daug... net nesivargintų po 16 lygio
Karo žaidimą sudaro du komponentai: lauko pratybos ir komandų pratybos. Pirmiesiems tikrosios kariuomenės siunčiamos ginti arba atakuoti aerodromus, ryšių centrus ir kitas kariškai reikšmingas vietas. ... Komandų posto pratimai, priešingai, yra išskirtinai virtualūs reikalai.👮👮👮🪖🪖🪖🎖️🎖️🎖️🎖️