Post by misrocamilltheas on Feb 21, 2022 1:51:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Top War: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Top War: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více zdrojů hack ▞▞▞
▞▞▞ Top War: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Slabá podpora, nedbalý zákaznický servis, špatný způsob zacházení se stížnostmi a problémy hráčů v pořádku, ZAMĚŘENÍ na to, aby hráči PLATILI pouze PENÍZE, zabíjí radost ze hry pro méně hráče a pro hráče, kteří ve hře nenakupují, protože nemohou propagovat a upgradovat spravedlivě ,Změna událostí způsobem ovlivnila odměny špatným způsobem, mnoho problémů ve hře během událostí ze hry, špatné chování hráčů z MOD's & Developers vůči hráčům (zákazníkům) s jejich stížnostmi, falešnými nabídkami.
Velmi skvělá hra, ale nákupy v aplikacích jsou všude a některé jsou směšné.
Většina reklam na tuto hru není pravdivá, mi spíše jejím stylem připomíná většinu her od supercell (boom Beach clash of clans hay Day) nazactku vám tutoriál ukáže základní věci ale stejnak z toho v podstatě nic nepochopite. Ve hře mě štve také spojování jednotek prostě to nejde. Nápad na hru dobrý ale provedení hrozné.
Po aktualizaci ztracených drahokamů prosím pomozte
Nevím asi to po mě chcete. Když mi to nabízíte. A hraju hru tak prosím nerušit.
Příliš mnoho aktualizací, aktualizuji je téměř denně. Nemáte tolik času a dat.
Výborná hra Doporučuji
Změněno na 1 ⭐. Hru jsem spustil při prvním spuštění, nyní je to všechno o hře o peníze. Pokud zaplatíte, můžete přežít jen vy, je to opravdu špatná volba, ztratili jsme maximum našich přátel, kteří byli hodně utraceni, protože neaktivní hráči častěji odcházeli..........jsem na s646, viz. historii tohoto serveru pak budete vědět.... Proč 1 hvězdička.......
Hra je příliš drahá. Můžete utratit 1 000,00 $ a sotva zvýšit úroveň výkonu. Vývojáři neustále tlačí na nové hrdiny, díky nimž jsou ti starí irelevantní. Jste však nuceni utratit 2 000 $ každý měsíc, abyste pro ně získali exkluzivní 7. úroveň. Nové události stojí 100 $ za průměrné odměny, nové základny, nové dekorace. Není možné držet krok, pokud nejste extrémně bohatí. Nestahujte, budete toho litovat.
Falešná reklama
Jiná hra než v reklamě.
Dumb Ways to Die নৈমিত্তিক yfar
Jedna z mých zábavných her nehodnotí hru špatně jako 1 nebo dvě hvězdičky
hratelné pro F2P
Hra náhle zamrzne, když tu a tam bojujete. Je to opravdu otravné a taková škoda na slušnou hru, ale mizernou investici. Pokud nedojde ke zlepšení, pro jistotu odinstalujte.
Návyková blbinka 🙂
Jeho úžasná hra. Nutí nás hrát dlouhou dobu a úrovně se rychle zvyšují. Proč dávám 4 hvězdičky, protože jsme závislí
Je to zábavná hra, která ztrácí čas.
Tato hra NENÍ pro f2p (hraní zdarma) a musíte utratit peníze, abyste se dostali na úroveň nebo dostatečně silná, aby se i bavila! Dělají události a zdá se, že je snadné získat různé základní skiny a podobně bez placení, dokud se opravdu nepodíváte, jak vás omezují. Nutí vás a snaží se vás oklamat, abyste zaplatili peníze, více než byste měli, abyste získali položky události! Lidé utrácejí TISÍCE, aby byli tak mocní a stále nebyli dost dobří!
Zatím jsem spokojený, v některých ohledech to asi P2W, ale zatím dobrý.
Po upgradu hry my zmizol účet level 80 oceníte, že zatím žádná nová hra nemá zmysel
trapas
Rád hraji tuto hru, ale z obchodu Play mi vrátili peníze a můj účet je pozastaven. Momentálně jsem ve VIP 5. Prosím, pomozte mi.
Fajna oddychovka
Neposlouchejte ty blbce pode mnou, kteří říkají, že hra má mnoho reklam nebo hra fouká!!👇 Protože foukají, tato hra je úžasná, je to f2p s volitelným p2p/p2w. Ale ustoupil jsem, jedna věc je, že někteří lidé rádi zabíjejí některé servery vytvářením aliancí, které jsou teroristy, jako je FOFF na serveru 1637
Návnada a přepínač jako všichni ostatní. Reklamy zobrazují méně než 10 % hry.
Falešná reklama
Super
Zatím super
Zatím dobrý na zabití času
EDIT: Vývojáři této hry provedli spoustu aktualizací, díky nimž je hra pro hráče f2p mnohem rozumnější. V tomto bodě strategie a osobní účinnost zdrojů a energie/vit přináší větší rovnováhu mezi f2p a p2p. Část p2w je stále většinou pravdivá. 2* --> 4* Originál: hra P2w. pokud nejste typ hráče, který si kupuje aimbot/cheaty obecně, moc radosti nenajdete. f2p je v podstatě jen chat s událostmi, ve kterých nebudete mít šanci. Také zavádějící reklama. 1 hvězdička navíc za lidi, které potkáte.
P2w
Ne úplně pitomý!!! Když se chci registrovat přes facebook, tak mě to nutí, abych si vybral stejné jméno jako na facebookovém účtu! Šikana!
Super všem doporučuji.
Další typická hra trpící příšerným úbytkem od predátorských platů pro hráče. Vývojáři mají možnost usnadnit přenosy na servery, aby si mohli hru užívat i ti, kteří hráli tak dlouho. Místo toho udělali z převodního systému spletitý a zbytečně matoucí proces.
Cenové rozpětí balíčků je astronomické. Sada dekorů pro jednoho stojí kolem 16 000 inr. Pouze pro 10 dekorů. Pokles z normálního nákupu dekoru o 1 000 drahokamů je také velmi špatný. Jediný způsob, jak zvýšit atk, def, march, je utratit obrovské peníze. Prosím, udělejte balíčky o něco méně nákladné, protože kompletní dekorace za 4,5 000 inr je poněkud v pořádku.
Ahoj všem
Ty co píšu že je to píčovina tak jsou kokoti
Bylo to hap sapm Ahoj ahoj ahoj brácho, co se děje, je to tak dobré, miluji tuto hru s mým jídlem jídlo Opravdu vypadám pohled pohledem hledej všechna ta hovna loupež Wubba dubba do Bobbidi Bibbidi-Bobbidi-Boo wwww Littles Shekinah hodně štěstí brambor brambor brambor brambor brambor BMX BMX anole Mia mexická ano Amex Waits Mexičan jaký je Mexičan Jsem mexická žába z Austrálie Nevím, co mám dělat udělejte někdo, kdo udělá já, co se děje
klamavá reklama. je to nepřehlednej mišmaš, bohužel musím dát jednu hvězdičku - 0 nejde. jedním slovem - odpad.
Ahoj, mohl byste se zbavit rychlého sloučení v mém účtu, je to tak nepříjemné